Частни групови ски уроци

Ски уроци за 2-ма до 5-ма човека
2-ма човека 2 часа 4 часа
1 Ден
265 BGN
430 BGN
2 Дни
505 BGN
815 BGN
3 Дни
735 BGN
1175 BGN
4 Дни
955 BGN
1530 BGN
5 Дни
1160 BGN
1860 BGN
6 Дни
1350 BGN
2170 BGN

Частен транспорт за групи до Бъндеришка поляна

Частни групови уроци | Резервации